lauantai 23. maaliskuuta 2013

"kake med dillbunn" / tillillä maustettu kakkupohja

http://charls.no/2012/08/29/villbringebaer-og-mascarponeostekake-med-dillbunn/

Tykkään kokeilla leivontaohjeita ja mitä erikoisempi/yllättävämpi makuyhdistelmä, sitä varmemmin ohje päätyy kokeiltavien listalle - tässä tapauksessa kyseessä oli makea kakku, jonka pohja maustettiin, kyllä, TILLILLÄ! Ja se toimi! Oman kakkuni ulkonäkö ei ole ihan yhtä hieno, kuin linkin :-P
Hiljattain luin pienestä, norjalaisesta suklaapuodista, jonka valikoimiin kuuluu "sjokolao"-niminen konvehti, jossa yhdistyvät tumma suklaa, appelsiini ja "klippfisk" (kuivattu turska). Klippfiskin ystävänä (kiitos länsi-Norjalaisten juurieni) maistaisin varsin mielelläni tuota suklaata :-).

Jeg liker å teste ut bakeoppskrifter og jo rarere/merkeligere smakskombinasjon, dess mer sikkert havner oppskriften på "må prøves"-listen min. I dette tilfelle er det snakk om en søt kake der kakebunnen er smaksatt med DILL! Og det funker! Kaken min ser ikke like fin ut som kaken på linken :-P.
I årets Allers-blad, nr. 10 var det en artikkel om en liten skjokoladefabrikk, der et av produktene heter Sjokolao og den består av mørk sjokolade, appelsin og klippfisk. Som en som er glad i klippfisk (takket mine Vestlandske røtter) har jeg veldig lyst til å smake på den sjokoladen :-).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti